lauantai 21. huhtikuuta 2012

Ziperall ♥

 Taas koko päivä menny samassa asussa..

Että voikin ihminen olla rakastunut rumaakin rumempaan asuun, tässä tapauksessa siis kyseessä nää kuuluisat potkupuvut jotka oli viime vuoden lopulla ihan suurinta huutoa ja vissiin vieläkin pitää pintansa, mitä noita kuvia tuolla erinäisissä nettiyhteisöissä katselee... Ite en ikinä lähtis tää päällä shoppailemaan mutta sekin on jo tullut nähtyä, että niitäkin ihmisiä todella löytyy. Toisaalta kyllä ymmärrän, koska tavallaan tää menee samaan kategoriaan UGG-saappaiden kanssa.. helvetin rumia ja yksinkertasia, mutta niin mukavia. (..ei, itse en ole koskaan omistanut mitään UGG-kenkiä, enkä edes mitään sen tapaisia.. enkä varmaan tule ikinä omistamaankaan, koska pyrin pitämään yllä "jotain tasoa" :DD)
   Tämän kauheuden kuitenkin päädyin tilaamaan itselleni aikaiseksi joululahjaksi viime vuonna, koska BB:ssä ne näytti niin ihanille (joo, katsoin BB:tä satunaisesti.. vaikkei se mitenkään ihmeen hyvä ohjelma olekkaan). Ja nyt en enää osaisi elää ilman sitä. Niin monta päivää sairastellessakin tullut vietettyä tämä ihanuus päällä että välillä tuntuu siltä kuin se olisi jo osa minua. Heh. Todellinen rakkauspakkaus niin sanotusti ^^


Auuuuuuuuuuuuu ^^


Omani siis tuo alla oleva.. yksinkertainen ja ihanan pinkki :)

Kuva: Ziperall.com

Ainoa miinus mitä tästä voi sanoa on se että ikävästi tarttui kiinni salaattikastike tahrat, eli eipä lähteny normaalissa pesussa ;( Mutta pieniä ongelmia semmoset, kotona kun tässä kuitenkin vaan pääasiassa liikkuu, niin eipä pienet läntit niin haittaa :D (no joskus kyllä koiraakin käyttäny ulkona tää päällä, mut takki ollu kans, ni eipä oo ihan koko kauheus sentään näkyny ;D)


Hyviä lempinimiäkin tää asu jo saanu meijän perheessä: teletappi, lepakkonainen (?!) ja se perinteinen.. potkupuku. <3 Mutta siltikään en tästä enää ikinä luopuisi. Onkos kellään muulla näitä hittiasuja omassa kaapissa? ;)


xoxo -Roxanne<3

2 kommenttia:

  1. NIIN ihana toi koira kuva! :)
    Mulla taas on UGGit, mutta ei tota OnePieceä, UGGit on niin rumat, mutta niin lämpimät ja täydelliset jalassa <3

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita, joten eikun vaan kommentoimaan! ^^