sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Naminamia ^^

Välillä on niitä päiviä kun tekis mieli heittää tota rakastani kivellä päähän, et se tuntis sen saman "tuskan" mitä mä tunnen sillä hetkellä.. (tarkotan nyt näitä ihan perus alamäkiä mitä kaikissa suhteissa on, ei sen vakavampaa :DD) Tänään oli taas sellanen päivä, mutta silti halusin tulla esittelemään sen hienon kakun minkä se eilen teki mulle <3 Oli kuulemma sen ensimmäinen ikinä ja mun mielestä oikein onnistunut! No okei, ehkä vähän äklötönkkömakee, mut silti oikein maukas pieninä paloina ;) (siin oli oikeestaan vaan ehkä vähän liikaa kaikkea kerralla :D Mut tekemällä oppii :D)

Sain siitä sitten vielä jäljelle jääneet 1/4 kotiin vietäviksi ja tossa nyt siitä tommonen jääkaappikuva :D


 Koitin ottaa pari "herkullinen kakkupala" -kuvaa mut emmä pystyny keskittyy siihen kuvaamiseen ku teki vaan kokoajan mieli syödä se kakku. Siksi siis kuvat on vähän ehkä epäselvähköjä :DD


 Nams <3


Oon kyllä niin ylpee kullastani <3


..olis nimittäin ihan oikeesti voinu olla paljon pahempaakin :DD
Mutta saapa nähdä tekeekö se vielä ensi viikonloppunakin taas kakkua, kuten meni tossa jo höpöttelemään :D (tais innostua tosta kakkujen teosta ihan tosissaan ;D) Jos näin käy, niin saatanpa siitäkin jotain kuvatusta tänne laittaa. 

Nyt kuitenkin menen vielä ottamaan iiiihan pienen palan kakkua ja sitten nukkumaan. Väsyttää nimittäin ihan älyttömästi, ei meinaa silmät pysyy auki.
  Kauniita unosia kaikille ja hyvää alkavaa viikkoa! ....voiko näin sanoa jo tähän aikaan?! oon niin unessa et kaikki kuulostaa ihan hassulle :DD


xoxo -Roxanne<3

2 kommenttia:

  1. No toihan on vaikka kuinka hieno! :) Mäkin tein just elämäni ekan täytekakun Mr. Bigin kanssa jonkun aikaa sitten :D voi niitä muistoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä ^^
      Hyviä muistoja sitte sullakin kakuista :D ..toivottavasti kaikki päättyy hyvin :)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita, joten eikun vaan kommentoimaan! ^^