perjantai 13. huhtikuuta 2012

Scene 1, Take 2

Tästä se lähtee ^^ hihi, Mmmmoi !
Pitkän harkinnan jälkeen päädyin siihen tulokseen että aloitan puhtaalta pöydältä tämän bloggailun ja tein nyt sitten ihan kokonaan uuden blogin. Toisin kuin edellinen, koitan pitää tämän vähän siistimpänä ja aijon aiemmasta poiketen laittaa tänne myös omia kuviani, eli kuvia itsestäni ja asioista joita olen sattunut kuvaamaan. :) Perheenjäseniäni tai kavereitani ette täällä kuitenkaan luultavasti tule näkemään, sillä haluan kunnioittaa heidän yksityisyyttään edes sen verran että pistän peliin vain itseni ja puhun ystävistäni peitenimillä :D (jep tästä tulee ihan varmasti tosi itserakkaan ihmisen blogi, jossa vaan palvotaan mua ;DD)

Mikäli tännekkin nyt eksyy joku niistä vanhoista lukijoistani, niin pyydän jo nyt anteeksi että saatan postailla samoista asioista, mitä oli jo vanhassa blogissani, sillä kuten sanoin aloitan puhtaalta pöydältä. Vanhaa blogia en aijo kuitenkaan poistaa, mutta se jääköön unholaan. Saatan sinne vielä joskus postailla avautumisia (tai ehkä muutakin), mutta tästä blogista tulee nyt kuitenkin kotini ja tänne postaan jatkossa pääasiallisesti. (Ja kuten vanhan blogini viimeisimmässä postauksessa pohdiskelin en aijo sensuroida vanhoja postauksiani enkä muutenkaan niitä enää sen enempää alka selittelemään kenellekkään. Menneen talven lumia niin sanotusti. Koittakaa kestää.)

Oikea nimeni ei ole (kuten arvata saattaa) Roxanne, mutta jos vain mahdollista aijon jatkossakin pitää oman nimeni salassa. Arvostaisin siis kovasti sitä, että jos joku nyt sattuu minut tuntemaan, niin jätettäisiin se nimi kuitenkin mainitsematta. Täällä olen Roxanne. :) hehe ..niin joo ja tästä "avoimemmasta" linjasta johtuen päätin nyt myös sallia anonyyminen kommentit (näin ei tainnut olla edellisessä blogissani.. kai?) , mutta tämän myötä otan käyttöön myös kommenttien valvonnan, sillä en halua tänne mitään ikäviä yllätyksiä jos vaikka satun olemaan poissa pidemmän aikaa.. 


Mutta tän postauksen tarkotus oli nyt vaan vähän niinku lämmitellä teitä mahdollisia lukijoita ja toivottaa kaikki tervetulleiksi seuraamaan mun elämää. Myöhemmin sitten lisää ;) Nyt jätän tämän blogin elämään omaa elämäänsä ja poistun perjantain viettoon.. en kuitenkaan ihan sellaiseen "perinteiseen" joten älkää ihmiset kuvitelko omianne.. mitään dokauspostausta ei ole tiedossa, eikä muutenkaan bilettämistä. :)

Skriivailemisiin


xoxo -Roxanne<3

2 kommenttia:

  1. Olit käynyt "eksymässä" mun blogiin, toivottavasti käyt jatkossakin.
    Kiva blogi sulla! :) Kävin katsomassa tuolla sun vanhassa blogissa ja tän uuden ulkoasu on mun mielestä selkeämpi ja söpö! Tykkään! Ja liityin lukijakuntaan... ;p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo.. liityin sun lukijaks tossa joku aika sitten ja ihana ollu lueskella sun tekstejä, piti vaan hetki sisäistää sun blogin olemus ennenku uskals kommenttia jättää :D

      Ja paaljon kiitoksia, kiva saada jotain palautettakin blogin uudistumisen suhteen ;)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita, joten eikun vaan kommentoimaan! ^^