torstai 3. toukokuuta 2012

Jos metsään haluat mennä nyt, sä takuulla yllätyt!

 
Jos metsään haluat mennä nyt,
Saat varoen tehdä sen.
On siellä kekkerit villityt,
Ja töminä tassujen.
Kas pienet karhut vekkulit on,
Nyt käyneet suureen joukkiohon.
On päivä teddykarhujen villin retken.


Hui kun pelästyin/hämmästyin :D Eilen illalla kun kävin lueskelemassa blogeja ja katselemassa bloggerin menoa, vierailijoita täällä oli siihen mennessä käyny 205.. ja nyt niitä olikin yhtäkkiä jo 250 eli päivässä yli 40 vierailijaa ;o Oonko mä muka kirjottanu jotain niin kiinnostavaa että yhtäkkiä tänne on tullu hirvee ryntäys? :D 
    öö.. en? 
         ..samaa stooria päivästä toiseen.
Hämmästyin kuitenkin kovasti, vaikka kivahan se on että ihmisiä käy kattelemassa. Mistä sitä tietää jos joku vaikka jäisi pidemmäksikin aikaa seurailemaan. Koska kaikkihan ovat tänne lämpimästi tervetulleita aina kun siltä tuntuu. ;)


 Tän päivän ohjelma koostui lähinnä kampaajalla käynnistä ja metsä/kallio kävelystä frendin kanssa (kaikki postauksen tylsät pusikkokuvat onkin siis kyseiseltä reissulta). :D Meinasin ilahduttaa teitä mun "Ennen ja Jälkeen kampaamon" kuvilla, mut vaikka ne tasapaksut leikattiinkin nyt vähän kerroksittain ni ei niistä saa sellasta kuvaa et ne näyttäis mitenkään erilaisille, koska kaikissa eilisissä kuvissa oon jotenki apinasti pöyhiny hiuksiani ja ne näyttää samalle ku kerroksittainleikattuna :( Eli sekin homma sitten kusi. :D


Mut onhan nää metsä/kallio kuvatkin ihan kivoja.. ;D Tai no.. niin.. :D


Oli kyllä ihan tarpeeks jännä reissu ku ressasin kamerani puolesta ;) Oli nimittäin eka kerta ku ulkoilutin kameraani kunnolla ja vieläpä noin haastavassa maastossa! ;o Välillä vähän horjuttiin ja hypittiin korkeelta ja sillee, mut kamera kulki nätisti mukana. Ja reissusta selvittiin kunnialla.


Oon koko pienen ikäni asunu samalla seudulla, mut silti frendin kanssa kiivettiin ekaa kertaa tolle kalliolle, mikä näkyy kaikissa yllä olevissa kuvissa ja vielä tossa seuraavassakin. Jostain syystä ollaan nimittäin onnistuttu välttelemään sitä, vaikka lähes kaikki muut metiköt ja kalliot tässä lähellä onkin tullut tutuiksi.
Ekaks meijän oli tarkotus mennä yhteen ihan toiseen paikkaan, mut muistettiin se vasta ku oltii jo kävelty jo liiiian pitkä matka väärään suuntaan, eikä jaksettu enää kääntyä takas. :D Mut oli kyllä kiva käydä täälläki ja vois melkee kesällä mennä piknikillekki tonne, sen verran paljon siellä oli sitä ihanaa tasasta kalliota ja varjopaikkojaki löyty symppisten puiden alta jne. Ihan mahti paikka !


 Uuden löydön jälkeen lähettiin kävelemään R-kiskalle jonne oli ihan LIIIAN pitkä matka... Luultiin et kallioiden yli olis ollu lyhyempi, mut voipi olla et ei olis ollu niin rankkaa jos oltais vaan menty ihan teitä pitkin. päästiin nimittäin taas kiipeilemään ja väkisinhän siinä auringonpaisteessa ja nahkatakissa tuli kuuma.


Matkalla tsekattiin myös pari muuta ihanaa paikkaa, mut tän päälle ei kehattu mennä ku siel istuskeli joku miekkonen. :D Jäi siis mahtavat kuvat täältä ottamatta ;(


 Pari vuotta sitten rakennettu lenkkipolku jaksaa vieläkin ihastuttaa. Se on vaan jotenkin niin kaunis. <3


 Nää ikivanhat kiviset polutki on jotenki tosi symppiksiä. Täällä tuli pienenäkin leikittyä paljon, joten näillä poluilla käveleminen tuo kyllä aina paljon ilosia muistoja mieleen.


 Ja sitten vielä viimeinen kuva, ennenkuin oli pakko laittaa kamera laukkuun, kun hihna tuntui jo pureutuvan niskaan ;) :D Oli kyllä ihan täydellinen päivä, onneksi pääsi tästäkin nauttimaan ennen kuin työt alkaa. <3


Kai tekin ootte päässy nauttimaan keväisestä auringosta ja hyvästä seurasta? :)



xoxo -Roxanne<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita, joten eikun vaan kommentoimaan! ^^