sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Rentoilux

 Eipä oo taas oikeen ollu mitään kirjoteltavaa, kun ei oikeen oo mitään ohjelmaakaan ollu :D Eilen tosin leikittiin vähän mun kameralla ja uudella objektiivilla, kun odoteltiin että se superkuu tulis oikeeseen kohtaan taivaalla (Ei jaksettu lähteä ulos, vaan odoteltiin et siit sais otettuu kuvan parvekkeelta :DD). Kaikki kuvat oli jokseenki epäonnistuneita, koska kameran asetukset oli mm. ihan perseellään ja amatöörejä kuvaamassa jne. :D Oli kuitenki ihan hauska ilta.

 
Näin hienon otoksen kultani sai pölysestä kynttilästä hyllyn päällä ;) :DD
 

 ..ja koska se tykkäs leikkii sil kameralla, ni mä leikin sit puhelimeni kameralla ja nappailin taidekuvia kameraan heijastuvasta lampustani.


 Lopulta kello oli sitte jotain 1 ja päästiin viimein nappailemaan niitä kuvia siitä superkuusta jota kaikki muutki hehkuttaa ;) Mulla edelleen kamerassa asetukset ihan päin vittua ja kiinnostus siinä vaiheessa jo melkeen 0.. joten mun superkuut on vaan valkosia länttejä ja suurin osa vielä heilahtaneita :D Tässä kuitenki nyt yks ihan suht onnistunu :)


Aamulla sitte saatoin mieheni autolleen ja nautiskeltiin siinä parkkiksella hetki auringostaki <3 Ihana sää ja oli jo niin lämmin että ihan hyvin pärjäs t-paidalla ja ohuempaakin ohuemmalla hupparilla ! jeee <3 Tätä nyt en olis muuten tänne kirjottanutkaan, mut kun oltiin lähössä siinä ulos, ni huomattiin että eteiseen oli ilmestyny jotkut minikengät (= broidi oli raahannu jonku naisen himaa ;D). Koska ne oli niin älyttömän pienen näköset, ni sitte ihan uteliaisuuttani kurkkasin että minkä kokoset ne on ja siellähän sitte komeili koko35 :O woot.. onks jollain ihan oikeesti noin pienet jalat? ;o Voitte olla varmoja et käyn myös tsiigaamassa minkä näkönen/kokonen nainen/tyttö(?) sieltä sitten tulee, koska emmä oo kellään nähny noin pieniä jalkoja piiiitkään aikaan :DD huhhuh.. mä vähän järkytyin.. ja eka ajatus oli (joo, ei oo hirveen kiva ajatus :/) et minkä vitun midgetin se on löytäny itelleen? :DD hui kauhia ! :D Mut mikäs siinä jos tykkää pikkusista naisista ^^ :)

Nyt kuitenkin lähden tästä ilkeyksiä puhumasta ja menen haukkaamaan aamupalaa! Aurinkoiset jatkot kaikille ;)



xoxo -Roxanne<3

2 kommenttia:

  1. hahah, itse asiassa mullaki on muutamat kengät, jotka on 35. :D et on meitä pienijalkasia enemmänki. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah :D jaahas :D no ostin mä itekki tos kevään aikana yhet 36, mut 35 tuntuu vaan niin hassulle koolle :D jotenki vaan oli niin pienen näköset et pääs yllättää ^^

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita, joten eikun vaan kommentoimaan! ^^