keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Into the Blue

Tänään oli taas laiskotus ja iksuilu päivä, joten ohjelmaksi muodostui taas broidin leffahyllyyn tutustuminen ja mahtavien leffojen kattelu. Kuten otsikko jo kertoo, ihastuin yhteen leffaan ihan täysin. Kaks mahtavaa näyttelijää pääosassa ja silmänruokaa riittää koska kyseessähän on leffa jossa paljasta pintaa näkyy väkisinkin. ;)

Jessica Alba ja Paul Walker, voisko muuta toivoo? :)



Koska ite tykkään erityisesti myös lämpimän sävyisistä leffoista, on tää ihan loistava siinäkin mielessä. Aurinkoa riittää ja kuvien värit on lämpimiä. Melkeen kun olis itekki Bahamalla lomalla ;D Sukelluskohtaukset on myös kauniita ja melkein tuntee itsekkin olevansa mukana menossa. Täydellinen leffa kaikin puolin. Itse en voinut muuta kuin tykätä, heti ekasta kohtauksesta ja sekunnista lähtien !


Juoni menee lyhykäisyydessään niin että "kaveriporukka" löytää sukellellessaan lentokoneen merestä ja alkaa tutkia sitä. Joku rikollisporukka saa siitä sitten vihiä ja siitä se homma sitte lähtee. Ihan jänskä leffa ja suosittelen kyllä lämpimästi !
Tarkempaa tietoa leffasta, halukkaat löytää TÄÄLTÄ.
..ja kaikki postauksen kuvat on screenshotteja leffasta :)



xoxo -Roxanne<3

4 kommenttia:

  1. Mä vihaan nykyään rakkausleffoja. Niin kauan kun löydän oman prinssini, :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah :D uskon :D ei muhunkaa toi kiehnäämine nyt oikee uponnu, kun niin tyhjä olo aina kun se mies on siellä intissä ;/ :D Mutta ymmärrän hyvin että sulle vielä vähemmän ;D

      Poista
  2. Täytyypä tsekata! Ja vähänkö upee toi pöytä mis noi miehet istuu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mustaki! :D Kattelen aina kaikkii hotellikuvii ihan innoissani, mis on tollasii pöytii niis uima-allas baareis :D Noi on vaan jotenki nii hienoi :D

      Jos joskus omistaisin talon mis on uima-allas, ni tollanen pöytätsydeemi olis kyl ihan must ! :D

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita, joten eikun vaan kommentoimaan! ^^