maanantai 16. huhtikuuta 2012

Turhanpäivästä löpinää..

Ettei tää blogi nyt sais heti alkuunsa mitään "KauneusGurunHarrastusBlogi" -mainetta, (hehheh, oonpas hauska taas) ni oli pakko tulla vielä yks postaus tänään tänne kirjottelemaan ( vaikka ehkä tää kolme päivässä on kuitenki jo vähän liikaa... mulle.. ei mun pitäny olla näin addictoitunu tästä :D ). Oon nimittäin koko päivän innoissani odotellu et äippä tulis kotiin ja hakis postista saunalahden paketin jossa viimein on se langaton modeemi ja mokkula ! (joo, oon tällänen himassa asuva huono ihminen joka ei käy edes töissä vaan lahnailee päivät pitkät.. no joo.. huomenna kyllä taas työsopparia kirjottamaan ja toukokuun puolesta välistä eteenpäin ei sitten ookkaan muuta kun töitä ja nukkumista ohjelmassa.. jej.. -.-' ) Niitä on nimittäin odotettu kuin kuuta nousevaa. Tänäänki meinasin nimittäin lentää nenälleni ku nousin sohvalta ja väistin koiraa, mutta kappas vaan samalla onnistuin saamaan jalkani solmuun nettipiuhan kanssa ja siinä tuli sitten hetki kompasteltua. Oli aika lähellä etten vetäny kannettavaaki lattialle siinä samalla. Mut eihän se äiti sitte jaksanukkaa mennä postiin enää tänään, eikä suostunu kirjottamaan valtakirjaakaan et joku muu olis sen voinu hakea.. ;/ eli vielä ainakin huomiseen pitää odottaa.. ja saapa nähdä toimiiko se edes samantien niinku oli luvattu.. (eli jos musta ei kuulu mitään sitte vähään aikaan, ni netti ei varmaan toimi ;D) 

Tähän väliin nää tän päivän musiikki fiilistelyt 



ihanan letkee meisinki ^^ just tällänen fiilis mulla oli tänää

Mut jooh, oon mä tänään muutaki tehny ku odottanu ovella postin lappu kädessä et äiti tulis kotiin :D Kävin nimittäin dädin kanssa ajelemassa(vaarin talolla kukkia kastelemssa) ja viettämässä isä-tytär laatuaikaa. Ja tyhjensimpä puhelimen kuvatkin koneelle piitkästä aikaa joten tässä nyt muutama niistä teidänkin iloksi :)

Palleroinen kevät auringossa <3

12.3.2012 Ekat keväiset päivät ja nahkis keli <3

Aurinko tunkee kaihtimien välistä, kesä? <3

Tuusulan lumiset pusikot 25.3.2012 enpä tainnu muita talvimaisema kuvia edes koko talvena ottaa ;o

Väskäpallero<3

Tein hienon kukka-asetelman pääsiäiseks ;)

Pelargoniat oli alkanu jo kivasti kasvaa vaarin talolla :) Selkee kesän merkki !

Näihin kuviin ja tunnelmiin onki sitte hyvä lopettaa, tää tyttö lähtee nukkumaan että selvii huomenna ajoissa ylös ja työsopparia kirjottamaan! Ja sitte ehkä sen järkkärin ostoon.. tai sitten ei ;D :DD Saas nähä mitä kaikkee huomiselle keksii.

Kauniita unosia ja hyvää alkanutta viikkoa kaikille !



xoxo -Roxanne<3

2 kommenttia:

Kaikki kommentit ovat tervetulleita, joten eikun vaan kommentoimaan! ^^